Qui Som

Hola sóc en Josep. Actor i Director de teatre amateur des de fa molts i molts anys. Des de fa un quants anys ençà, he estat dirigint un taller de teatre musical infantil, juntament amb la noia que tinc al costat , la Mònica.

Durant aquest temps hem agafat molta experiència en tot aquest món. Jo sobre tot a la meva àrea, la interpretació i la direcció escènica. Però també i de manera molt important en l’ adaptació de textos de teatre i teatre musicals pels nenes i les nenes. He reduït al màxim les llarguíssimes obres perquè   les puguin representar amb  espontaneïtat i conservant tota la base argumental.

Hola, jo sóc la Mònica. Mestra de primaria de professió. Jo durant aquest anys he estat amb  als més menuts (4-6 anys) . Fent viure el teatre com un joc d’expressió ,i creant i adaptant el guions i textos  per representar-los .

És un plaer veure com el teatre  obre la mirada dels infants, els fa ser més flexibles, els ajuda a treballar en equip,a evolucionar  a nivell emocional, corporal i d”expressivitat.  A perdre les seves pors , a gaudir  d’un procés intens  creatiu i sentir-se satisfets de la posada en escena de la representació que és  la culminació de la superació de les seves pors i la satisfacció de poder compartir tota la feina .

Benvinguts a TIMI

Gràcies per subscriure’t. Ara només falta que vagis al teu correu i facis clic al enllaç de confirmació. A partir de les hores ja podràs accedir a tot el contingut de la nostre web.