MUSICALS

Dins d’aquesta secció, us podem proporcionar molt del material que necessitareu per poder arribar a construir, amb el vostre grup, un musical dels més coneguts.Més avall els especifiquen detalladament.

Els tindreu en 3 idiomes :

Musicals en català                      Musicales en Castellano                    Musicals in English

Depenent de l’ obra podrà haver-hi més o menys materials.  Si us plau consulteu en cada cas.

Fins ara en  tenim uns quants complets, però  els anirem afegint mica en mica.

Part del material tindrà un cost i una altre serà gratuït depenent de la vostra cistella de compra.

Podreu comprar des d’ un text adaptat d’ un dels musicals, per a  una edat en concret, fins a una lletra d’ una cançó adaptada al català o al  castellà.

També podreu comprar tot el PACK complet  de material per a un musical :

Textoslletreskaraokesàudios de provadibuixos per projectar

Quan sigui una lletra adaptada us afegirem un àudio amb veus perquè la pugueu cantar adequadament i ajustant la lletra perfectament a la música.

Textos

El textos adaptats, són realment adequats  per l’ edat del nens/ es que els  hauran de representar.

Els grups d’ edat que podeu trobar són :

4-6 anys , 7-9 anys, 10-12 anys, 13-16 anys

Moltes vegades s’ han suprimit escenes concretes( del text- llibre o novel·la original) que no afecten el sentit de l’obra però que pels nens hagués estat  molt difícil fer , o  perquè,  material o físicament, seria molt complicat  fer-ho a nivell no professional ( falta de mitjans tant físics, d’atrezzo, tecnològics o tècnics).

Potser també s’ha canviat el final d’alguna escena per adequar el contingut  a l’edat dels nens/es.

Altres vegades s’han suprimit/afegit personatges, o perquè no tenien  pes a l’ obra, o perquè el nombre de personatges no era suficient per a que  tot el grup pugués participar de l’ espectacle. A la informació de cada text tindreu el nombre de personatges que hi participa.

Lletres de cançons

La traducció i adaptació de les lletres de les cançons de cada un del musicals, intenten preservar al màxim el context, sentit i significat original. S’hi ha posat especial atenció a seguir el patró de síl·labes tòniques dintre de cada compàs. Guardant d’aquesta manera l’harmonia de la cançó.

Karaokes

Perquè pugueu cantar les cançons de la millor manera, per cada una de les lletres que compreu us farem arribar gratuïtament un àudio cantat amb la lletra que heu comprat, com a exemple. No seran àudios professionals, potser són  extrets d’ obres representades per  nosaltres, però que us serviran perfectament com a guia.

 

Dibuixos per projectar

Amb l ‘objectiu d’ utilitzar el menor material possible d’escenografia i atrezzo, moltes de les obres tenen uns dibuixos fets per  a cada una de les escenes, que podeu comprar per utilitzar-los  per  la mateixa representació. D’aquesta manera el públic s’ubicarà a l’escena només mirant el dibuix.

Àudios de Prova

Dintre de la pàgina de compra de cada musical tindreu un àudio de prova. Aquest àudio serà de poca durada, perquè pogueu escoltar part de la lletra que podeu comprar, i decidir si és del vostre gust.

Aquest àudios no són professionals. Poden ser extrets d’ alguna de les obres que nosaltres hem  fet i  són cantats pels mateixos nens.

Idiomes

Intentarem que totes les adaptacions siguin  en català i en castellà.

A causa de que les obres sempre s’han fet en català, estem adaptant-les al castellà i ho anirem fent properament.. Dintre de Musicals podreu escollir el menú de “Lletres en català” o “Letras en Castellano“.

També les podreu trobar en anglès de manera gratuita si el musical originalment fos en anglès.

El texts original i musiques originals, pertanyen als autors de cadascun i cadascuna, i nosaltres no treiem cap profit sobre elles, sou vosaltres que directament haureu de correspondre amb el drets d’autor corresponents.

Vols rebre les novetats teatrals i musicals?

Ja fas tard!

Aconsegueix activitats inèdites per als teus alumnes!

 

SUBSCRIU-T’HI

Benvinguts a TIMI

Gràcies per subscriure’t. Ara només falta que vagis al teu correu i facis clic al enllaç de confirmació. A partir de les hores ja podràs accedir a tot el contingut de la nostre web.